Helgfrågan v. 3

Jag brukade gilla att vara med i bokbloggsjerkan när den var igång. Sedan dess har jag inte deltagit i någon lättsammare frågeinlägg av något slag, så tyckte det skulle vara kul att testa på Mias helgfråga. 🙂

Denna vecka är frågan “vilka bloggaktiviteter deltar du i?”
Nu när jag precis börjat blogga igen så är det inte så många. Men förut var det då bokbloggsjerkan hos Annika, som nu blir ersatt av Mias helgfråga. Brukar också gilla att lägga upp något smakprov ur det jag läser i Smakebit på Søndag hos den norska bokbloggaren Flukten fra virkeligheten. Är det ett roligt tema i Top Ten Tuesday hos That Artsy Reader Girl brukar jag vara med även där.

Mia har en bonusfråga där hon undrar om vi har husdjur och det har jag! Två små underbara, busiga, finurliga och bara supergosiga katter. De heter Toke Tor och Aske Tyr, men till vardags alla möjliga och omöjliga smeknamn. ♥

Här har vi lilla Toke, som bestämde sig för att försöka ta sig till Narnia. Ja, ni kan ju förstå besvikelsen när min garderob inte var en hemlig portal… 🙁

Och här har ni Aske. Han syns inte så mycket, men han brukar tycka att jag ställer orimligt höga krav när jag säger att jag faktiskt vill läsa just nu.

Trevlig fredag på er!

19 Replies to “Helgfrågan v. 3”

 1. Vilka härliga namn på katterna. Söta är de också. 🙂

  1. Anna - Bokbabblaren says: Reply

   Tack! 🙂

 2. Djur förgyller verkligen livet! Jag brukar också delta i smakebiten, fast det blir de gånger jag inte jobbar.

  1. Anna - Bokbabblaren says: Reply

   Det gör de verkligen. <3

 3. Top Ten Tuesday gjorde jag förut men tröttnade. Kanske skulle hänga på nu igen… Om jag hinner.

 4. Söta katter och kul namn! 🙂 Känner igen situationen i sista bilden. Jaktinstinkten utökas till att innefatta bokblad som rör på sig, lite problematiskt att läsa då lixom… 😉

  1. Anna - Bokbabblaren says: Reply

   Haha, mycket stpännande det där 😀

 5. Vilka söta små busfrön du har hemma. Jag försöker göra Helgfrågan varje vecka.

  1. Anna - Bokbabblaren says: Reply

   Tack! 😀

 6. Kanske Aske inte hunnit läsa klart sidan när du ska bläddra?

  1. Anna - Bokbabblaren says: Reply

   Haha, ja så är det nog! 😀

 7. jag gillar olika slag av bloggaktiviteter. en kommer i kontakt med så många andra. jag brukar kommentera mycket också. men jag låter hela tiden lusten styra. inget tvång på bloggen.
  har katt och är sugen på hund

  1. Anna - Bokbabblaren says: Reply

   Ja det är nog bra att låta lusten styra, finns så mycket måsten ändå i livet. 🙂

 8. Smakebiten på söndagar är en utmaning jag gillar. Jag hinner inte alltid vara med, men det är roligt att läsa utdrag ur olika böcker som de som är med läser just då. Top Ten Tuesday undrar jag om jag skulle klara av. Johanna har ju Veckans topplista med bara fem böcker, det kan vara nog så svårt att få ihop till ett visst tema, undrar om jag skulle klara tio..? Jag skall i alla fall klicka in och se vilka teman de har valt i år.
  Så fina namn på de gulliga katterna! Det är härligt med djur, även om de helst vill ligga mitt på boken man läser eller på tangentbordet 😉

 9. Vilka söta katter 🙂 Hade katt under hela min uppväxt och lite till, men sedan jag flyttade till lägenhet så har jag avstått. Längtan är dock stor.

 10. Väldigt söta katter! Haft katt för länge sen och är lite sugen på att skaffa något husdjur…..

 11. Kul att du vill delta i Helgfrågan. Jättesöta katter, verkar vara det djur bokbloggare gillar mest.

  1. Anna - Bokbabblaren says: Reply

   Haha ja, det har varit många katter med i den här bonusfrågan! 😀

 12. Det är något speciellt med katter och bokälskare har ofta katter.

Leave a Reply