Januari

Det här blir min första månadsuppdatering på ett bra tag! Blev inte riktigt av att jag gjorde det när jag uppdaterade bloggen så sporadiskt innan. Men jag gillar faktiskt att göra en återkommande uppdatering för hur det gått med läsningen, vad jag läst och bara att ha lite struktur. Gillar ju som bekant statistik och att kunna jämföra med mig själv. 😉

Så har det blivit någon läsning under januari då? Faktiskt inte så mycket, bara läst ut en bok och ett seriealbum. Men det är inte så konstigt och jag visste att det skulle bli såhär, eftersom vi har flyttat under januari. Vi har bytt lägenhet bara, men till ett annat område som vi trivs bättre i. Nu har vi börjat komma iordning någorlunda (kommer ett inlägg med bokhyllorna när de har kommit upp), så har börjat läsa lite i Vi mot er.

Men låt oss ta en titt på vad jag faktiskt läste under årets första månad nu då!

  1. Vei Av Sara Bergman Elfgren
  2. Du, bara av Anna Ahlund

STATISTIK
Lästa sidor: 504
Omläsningar:
Seriealbum: 1
Böcker:
1
Påbörjade serier:
1
Avslutade serier:

UTMANINGAR
Goodreads: 2/50
Kaosutmaning: 2/20
Hyllvärmare: 0/8

I februari ska jag fokusera på att faktiskt göra mig en vana av att ta mig lästid. Har kommit in i en skön rutin där jag läser varje dag när jag äter min frukost. Men jag vill komma tillbaka in i vanan att läsa en stund efter jobbet/på kvällen också. Har kommit av mig lite efter mina stora lässvackor och nu med flytten. Men i februari vänder det på riktigt! Kommer nog känna mig mer peppad när jag faktiskt får upp böckerna i bokhyllorna igen, vilket jag ska pyssla med under veckan. 🙂

Dessutom vill jag komma ikapp lite bättre med recensioner! Jag vill åtminstone inte hamna efter med årets böcker, sen får det gärna bli lite mer än dem också så att jag kan komma ikapp och recensera det jag läste under förra året. 🙂

Ska också fundera ut något “schema” för vad och när jag postar här på Bokbabblaren under veckorna. Vill få lite bättre struktur. Vi får se hur det blir med det.

Ha en superbra februari allihop! ♥

Leave a Reply